Verhuisbedrijf Westland

Verhuisbedrijf Westland gezocht?

Heeft u een nieuwe woning gekocht in de omgeving van Westland, of woont u er op het moment en vertrekt u uit de streek? Gaat u verhuizen en wilt u daarvoor de hulp van een erkend verhuisbedrijf in Westland inschakelen? Verhuisbedrijf TVB is u graag van dienst. Wij zijn een verhuisbedrijf dat actief is in de hele regio en beschikken over vele jaren ervaring. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot een begrip in de omgeving en hebben we al vele mensen en bedrijven geholpen met het verhuizen van hun inboedel. Verhuisbedrijf TVB staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit, zorgvuldigheid en maakt gebruik van moderne materialen. Dat betekent dat u het verhuizen in Westland met een gerust hart aan ons over kunt laten!

Verhuizen is altijd een flinke onderneming. Allereerst dient u het een en ander te demonteren, om vervolgens al uw spullen netjes in te pakken. Daarop moeten deze ingeladen worden in een transportmiddel zoals een verhuisbusje en naar uw nieuwe bestemming (of een plek voor opslag) gebracht worden. Verhuisbedrijf TVB in Westland kan u met een professionele verhuisservice hierbij van dienst zijn, tegen zeer scherpe prijzen. Hierdoor kunt u makkelijk en schadevrij verhuizen.

Een verhuisbedrijf in de regio Westland gezocht? Kies voor Verhuisbedrijf TVB! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze verhuisservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 3097250 of 06 22457930. Graag stellen we een scherpe offerte voor u op!

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

Goedkoop in of naar Westland verhuizen

De verhuisservice van Verhuisbedrijf TVB in Westland is een verhuisservice van de bovenste plank. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo zetten wij net die ene stap extra voor u, om u de best mogelijke service te kunnen verlenen. Onze verhuisservice bestaat onder meer uit montage werkzaamheden, inpakken van spullen, aansluiten van apparaten en uiteraard het verhuizen van uw inboedel.

 • Erkend verhuisbedrijf in Westland
 • Professionele verhuisservice tegen concurrerende tarieven
 • Extra service inbegrepen
 • Gratis een vrijblijvend en scherpe prijsopgave op maat

De voordelen van ons verhuisbedrijf Westland

Een soepele verhuizing, zonder schade, vertraging en gedoe, is wat wij iedereen die wilt verhuizen toewensen. Als vakbekwaam en betrouwbaar verhuisbedrijf te Westland zijn we u daarom graag van dienst. Verhuisbedrijf TVB beschikt over de eurovergunning van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO), alsmede diverse moderne middelen waarmee we uw inboedel op een veilige en schadevrije manier kunnen verhuizen in of naar Westland. Ook beschikken we over geacclimatiseerd en beveiligde opslagruimtes, mocht u uw spullen tijdelijk op willen slaan. Een vast team van gemotiveerde verhuizers met veel ervaring zal de verhuizing voor u verzorgen. De eigenaren maken altijd deel uit van dit team.

 • Vakkundig
 • Ervaren
 • Betrouwbaar
 • Schadevrij verhuizen binnen of naar Westland
 • Vast en gemotiveerd team

Erkend verhuisbedrijf Westland

Om zo efficiënt en goed mogelijk te kunnen werken wordt onze verhuisservice altijd verzorgd door een vast team. Dit team bestaat uit ervaren verhuizers die sterk en fysiek fit zijn. Ze weten hoe ze samen moeten werken doordat ze elkaar goed kennen. Wij kunnen zo een efficiënte en professionele verhuisservice tegen zeer scherpe prijzen. Als verhuisbedrijf Westland zijn we werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor een bedrijfsverhuizing kunt u dus bij ons terecht.

Dient u voordat u uw nieuwe huis of bedrijfspand intrekt eerst tijdelijk uw spullen op te slaan? Dan kan Verhuisbedrijf TVB de opslag voor u verzorgen. Wij hebben de beschikking over geacclimatiseerde en goed beveiligde ruimtes, waar uw inboedel in alle veiligheid kan worden opgeslagen.

 • 10
  Prima contact gehad, en alle afspraken zijn netjes en tijdig nagekomen. De verhuizing verliep soepel zonder moeilijk te doen over onverwachte complicaties. Kortom, een aanrader.
  Richard
 • 10
  Ontzettend aardige hardwerkende verhuizers. Supernetjes en zorgvuldig en lekker snel. En nog gezellig ook. Ik kan ze echt van harte aanbevelen.
  Grietje Boers
 • 9
  Het was suoer snel en vriendelijke mensen en de prijs was echt de goedkoopste.
  Nieuwenhuijse
 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Prettig contact, niet lullen maar werken. Fijn bedrijf met ervaren mannen.
  Marja Van Oudenaarden
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel