Erkend verhuisbedrijf Maasdijk

Uw Partner in Stressvrije Verhuizingen

Heeft u verhuisplannen in Maasdijk of omgeving? Verhuisbedrijf TVB staat voor u klaar om uw verhuizing vorm te geven. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat Maasdijk en omgeving als werkgebied heeft. TVB verhuizingen is een bekende naam in Maasdijk en omgeving. We hebben in dit gebied al een groot aantal verhuizingen van particulieren en bedrijven mogen verzorgen. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid zijn onze kernwaarden. We verhuizen uw spullen met de grootst mogelijke zorg. Hiervoor hebben we de beschikking over de meest moderne transportmiddelen en materialen. Dit stelt ons in staat om de verhuizing van uw spullen, of een eventuele tijdelijke opslag hiervan, tot in de puntjes te verzorgen. Laat uw verhuizing in Maasdijk gerust aan ons over. Wij zorgen dat uw spullen veilig overkomen.

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf in Maasdijk? Het team van Verhuisbedrijf TVB staat voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze veelzijdige verhuisservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 070-3097250 of 06-22457930.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

Verhuisbedrijf TVB om zorgeloos te verhuizen in Maasdijk

Een verhuizing is een veelomvattend project waar vrijwel altijd veel bij komt kijken. Er komen in die periode veel werkzaamheden op u af en er moet veel geregeld worden. De vakmensen van verhuisbedrijf TVB staan voor u klaar om zorgeloos te kunnen verhuizen in Maasdijk. We kunnen u volledig ontzorgen als u gebruik maakt van onze uitgebreide verhuisservice. Dit is een veelzijdige dienstverlening waarbij we niet alleen het transport van de spullen op ons nemen maar u ook kunnen helpen met de montage werkzaamheden, het inpakken van spullen én het aansluiten van apparaten. De service kan zelfs zover gaan dat u alleen moet zorgen dat u zelf op de nieuwe locatie arriveert, wij verzorgen de rest voor u. We doen graag een stap extra als dit beter voor u uitkomt.

 • Erkende verhuisservice Delft
 • Professionele verhuisservice tegen concurrerende tarieven
 • Extra service inbegrepen
 • Vrijblijvende en scherpe prijsopgave op maat

 

Verhuizing Maasdijk laten verzorgen door Verhuisbedrijf TVB

Als u uw verhuizing in Maasdijk laat verzorgen door Verhuisbedrijf TVB, bent u ervan verzekerd dat uw spullen op de juiste manier op de nieuwe locatie terecht komen. Onze verhuizers zijn uitstekend opgeleid, beschikken over zeer veel vakkennis en hebben veel ervaring op dit gebied. We denken graag met u mee wat de beste oplossingen en mogelijkheden voor u zijn. We staan in Maasdijk en omgeving dan ook bekend als dé kwaliteitsverhuizers. Kies voor kwaliteit als u zuinig bent op uw spullen.

 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Verhuizen na 32 jaar, we voelden ons bijzonder onervaren, maar TVB heeft ons heel goed geholpen. Goed in kontakt en afspraken maken. Dozen te weinig? Na een telefoontje werden er snel meer gebracht. Op de dag zelf ging alles heel vlot. Je merkt aan alles dat deze mannen al lang samenwerken, het verliep allemaal heel vlot. Na het uitpakken van alle dozen zijn deze ook weer keurig opgehaald, en dat op 140 km! Komplimenten! Een bedrijf om door te geven.
  Met vriendelijke groet, Nelleke van Splunder
  Nelleke van Splunder
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver