Verhuisbedrijf Leiden

Uw Partner in Stressvrije Verhuizingen

Gaat u een nieuwe woning of bedrijfspand betrekken in Leiden of omgeving en bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat u kan helpen met de verhuizing? Dan is Verhuisbedrijf TVB een goede keuze. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat in Leiden zeer bekend is. We hebben voor zeer veel particulieren en bedrijven uit deze plaats de verhuizing verzorgd. Verhuisbedrijf TVB staat bekend als een betrouwbaar, flexibel en zorgvuldig bedrijf. We hebben de beschikking over de meest moderne materialen en transportmiddelen om uw spullen op een veilige manier over te brengen. Wij kunnen uw verhuizing, of eventueel de opslag van uw spullen, tot in de perfectie verzorgen. U kunt een verhuizing in, van of naar Leiden en omgeving dan ook prima aan ons overlaten. Wij zorgen dat het goed komt!

Verhuisbedrijf TVB heeft een groot aantal vakkundige verhuizers beschikbaar om u te helpen bij een verhuizing in Leiden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze veelzijdige verhuisservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 070-3097250 of 06-22457930.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

Verhuizingen Leiden volledig verzorgd door vakkundige verhuizers

Een verhuizing is voor veel mensen een hele opgave. Voordat de spullen daadwerkelijk overgebracht kunnen worden, wachten er veel werkzaamheden en voorbereidingen. Voor veel mensen is het verhuizen dan ook zeer stressvol. Door gebruik te maken van de uitgebreide verhuisservice van Verhuisbedrijf TVB, kunt u veel werkzaamheden uit handen geven. U kunt door ons bijvoorbeeld de montage werkzaamheden, het inpakken van spullen en het aansluiten van apparaten laten uitvoeren zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Onze vakkundige verhuizers doen graag dat stapje extra voor u om u te ontzorgen. Wij begrijpen dat u bij een verhuizing al genoeg te doen heeft.

 • Erkende verhuisservice Leiden
 • Professionele verhuisservice tegen concurrerende tarieven
 • Extra service inbegrepen
 • Vrijblijvende en scherpe prijsopgave op maat

 

Verhuisbedrijf TVB voor een perfecte verhuisservice Leiden

Verhuisbedrijf TVB staat voor u klaar met een perfecte verhuisservice in Leiden en omgeving. We hebben hiervoor een team van zeer vakkundige verhuizers voor u beschikbaar. Al onze verhuizers zijn zeer goed opgeleid en beschikken over een uitstekende vakkennis. Maak hier gerust gebruik van. Onze verhuizers denken graag met u mee over de voor u beste oplossingen en mogelijkheden. Hierdoor hebben we in Leiden en omgeving een uitstekende naam opgebouwd en worden we gezien als dé kwaliteitsverhuizers. Kies voor kwaliteit als u zuinig bent op uw spullen.

 

Vrijblijvende offerte opvragen?

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf die Leiden en omgeving als werkgebied ziet?

TVB verhuizers staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Waarom wij gekozen worden? Bekijk dat hier.

 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Verhuizen na 32 jaar, we voelden ons bijzonder onervaren, maar TVB heeft ons heel goed geholpen. Goed in kontakt en afspraken maken. Dozen te weinig? Na een telefoontje werden er snel meer gebracht. Op de dag zelf ging alles heel vlot. Je merkt aan alles dat deze mannen al lang samenwerken, het verliep allemaal heel vlot. Na het uitpakken van alle dozen zijn deze ook weer keurig opgehaald, en dat op 140 km! Komplimenten! Een bedrijf om door te geven.
  Met vriendelijke groet, Nelleke van Splunder
  Nelleke van Splunder
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver