Verhuisbedrijf Honselersdijk

Verhuisbedrijf Honselersdijk; soepele en betaalbare verhuizingen

Gaat u vanuit of naar Honselersdijk verhuizen, dan heeft dit doorgaans aardig wat voeten in de aarde. De meeste mensen zijn verrast door het aantal bezittingen dat zij verzameld hebben; pas tijdens een verhuizing in Honselersdijk merkt u echt hoeveel spullen u heeft. Dat is waarom onze klanten ons inschakelen als verhuisbedrijf in Honselersdijk. Wij pakken uw verhuizing professioneel aan, waarbij de verhuizingen in en naar Honselersdijk altijd soepel verlopen én tegelijkertijd betaalbaar blijven door onze scherpe tarieven.

Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u weten aan welke kosten u moet denken? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op, zodat we u direct van een vrijblijvende offerte op maat kunnen voorzien of bij u langs kunnen komen om direct met u mee te kijken.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

Wat kunt u verwachten van ons verhuisbedrijf in Honselersdijk?

Als professionals kunnen we de volledige verhuizing voor u regelen. Dat kunt u zo letterlijk nemen als u wilt. Wij staan bijvoorbeeld klaar voor het demonteren van uw bezittingen en het inpakken van de verhuisdozen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. We kunnen er zelfs voor zorgen dat alles in de nieuwe woning gemonteerd en uitgepakt wordt. Zeker bij seniorenverhuizingen is dit een aantrekkelijke optie; zo komt de bewoner ‘thuis’ in de nieuwe woning, waarbij we zelfs de schilderijen ophangen en de televisie programmeren.

Wij verzorgen niet alleen particuliere verhuizingen. Ook voor (grotere) zakelijke verhuizingen in en rond Honselersdijk kunt u gewoon bij ons terecht. Wij hebben al verschillende ondernemingen verhuisd naar een nieuw pand, waarbij we alles direct klaar hebben gemaakt zodat de werknemers direct hun nieuwe werkplek konden betrekken. Ook hebben wij complete scholen verhuisd naar een nieuw pand.

Bij ons bepaalt u zelf wat u aan ons uitbesteed. Wilt u het liefst zelf de dozen inpakken en uitpakken, zodat u het overzicht behoudt of kunt besparen op de kosten, dan is dat uiteraard altijd mogelijk. We komen altijd vooraf bij u langs om een inschatting te maken en te overleggen met u, zodat u altijd precies weet wat er gaat gebeuren en wat dit gaat kosten. Daarbij ligt de nadruk bij ons altijd op uw gemak en een soepele verhuizing voor heel uw gezin of bedrijf. Er is al meer dan genoeg om aan te denken bij een verhuizing; wij ontzorgen u graag door de daadwerkelijke verhuizing voor onze rekening te nemen. Ook wanneer u naar het buitenland wilt verhuizen, kunt u altijd bij ons terecht.

 

Professioneel vervoer van kleinere en grotere transporten

Met onze schone EURO-voertuigen kunnen we ook andere transporten voor u regelen als verhuisbedrijf in Honselersdijk. Moet een kluis, een archief of een complete voorraad verhuisd of tijdelijk opgeslagen worden? Neem contact met ons op en we vertellen u direct wat wij voor u kunnen betekenen. Als kwaliteitsverhuizers kunnen we veel meer voor u regelen dan alleen de perfecte verhuizing.

 

Mogen wij uw verhuizing in Honselersdijk regelen?

Bent u op zoek naar een professioneel en betaalbaar verhuisbedrijf in of rond Honselersdijk, kijkt u dan eerst eens bij u. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen in de regio van Honselersdijk en zorgen er altijd voor dat uw verhuizing soepel en optimaal verloopt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via de website zodat we u persoonlijk van een prijsvoorstel op maat kunnen voorzien. Uw particuliere en zakelijke verhuizingen zijn altijd in goede handen bij ons.

 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Verhuizen na 32 jaar, we voelden ons bijzonder onervaren, maar TVB heeft ons heel goed geholpen. Goed in kontakt en afspraken maken. Dozen te weinig? Na een telefoontje werden er snel meer gebracht. Op de dag zelf ging alles heel vlot. Je merkt aan alles dat deze mannen al lang samenwerken, het verliep allemaal heel vlot. Na het uitpakken van alle dozen zijn deze ook weer keurig opgehaald, en dat op 140 km! Komplimenten! Een bedrijf om door te geven.
  Met vriendelijke groet, Nelleke van Splunder
  Nelleke van Splunder
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver