TVB Kwaliteitsverhuizers
is het verhuisbedrijf in
omgeving van het Westland

TVB Kwaliteitsverhuizers

Met onze jarenlange ervaring, zorgvuldigheid en opgeleide kwaliteitsverhuizers bieden wij een professionele verhuisservice tegen een messcherpe prijs.

Wij zorgen voor volledige ontzorging tijdens uw verhuizing. Ons team denkt oplossingsgericht en maakt gebruik van moderne materialen. Als gecertificeerd verhuisbedrijf met alle vereiste documenten staan wij garant voor een vlekkeloos verloop. Bovendien hebben wij een EURO-vergunning, waardoor we goederenvervoer in heel Europa kunnen uitvoeren. Onze voertuigen zijn de nieuwste, zeer schone EURO-voertuigen.

Onze uitstekend opgeleide kwaliteitsverhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Wij voldoen aan alle eisen en regelgeving van beroepsgoederenvervoer, en onze EURO-vergunning getuigt van onze vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.

Een zorgeloze verhuizing zonder stress, waarbij u tijd en energie bespaart. U kunt vertrouwen op onze betrouwbare en professionele verhuisservice, die zorgt voor een voorspoedig verloop van uw verhuizing. Wij ontzorgen u voor, tijdens en na de verhuizing, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuizing te plannen. Ontdek waarom wij de betrouwbare keuze zijn voor verhuizingen in Den Haag, het Westland en daarbuiten.

 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Verhuizen na 32 jaar, we voelden ons bijzonder onervaren, maar TVB heeft ons heel goed geholpen. Goed in kontakt en afspraken maken. Dozen te weinig? Na een telefoontje werden er snel meer gebracht. Op de dag zelf ging alles heel vlot. Je merkt aan alles dat deze mannen al lang samenwerken, het verliep allemaal heel vlot. Na het uitpakken van alle dozen zijn deze ook weer keurig opgehaald, en dat op 140 km! Komplimenten! Een bedrijf om door te geven.
  Met vriendelijke groet, Nelleke van Splunder
  Nelleke van Splunder
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver

Binnen 1 dag verhuisd voor slechts €499, all-in!

Verhuizen hoeft niet duur te zijn als u het slim aanpakt. Wij kunnen u helpen met diverse diensten waardoor u verhuizen slim en in een kort tijdsbestek kunt aanpakken. Of het nu gaat om zakelijke verhuizingen, internationale verhuizingen of dat u gaat verhuizen in Den Haag zelf; wij verzekeren u dat u met het team van Verhuisbedrijf TVB altijd goedkoop kunt verhuizen in Den Haag en omstreken. Vraag gerust naar onze tarieven.