TVB Kwaliteitsverhuizers
is het verhuisbedrijf in
omgeving van het Westland

TVB Kwaliteitsverhuizers

Met onze jarenlange ervaring, zorgvuldigheid en opgeleide kwaliteitsverhuizers bieden wij een professionele verhuisservice tegen een messcherpe prijs.

Wij zorgen voor volledige ontzorging tijdens uw verhuizing. Ons team denkt oplossingsgericht en maakt gebruik van moderne materialen. Als gecertificeerd verhuisbedrijf met alle vereiste documenten staan wij garant voor een vlekkeloos verloop. Bovendien hebben wij een EURO-vergunning, waardoor we goederenvervoer in heel Europa kunnen uitvoeren. Onze voertuigen zijn de nieuwste, zeer schone EURO-voertuigen.

Onze uitstekend opgeleide kwaliteitsverhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Wij voldoen aan alle eisen en regelgeving van beroepsgoederenvervoer, en onze EURO-vergunning getuigt van onze vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.

Een zorgeloze verhuizing zonder stress, waarbij u tijd en energie bespaart. U kunt vertrouwen op onze betrouwbare en professionele verhuisservice, die zorgt voor een voorspoedig verloop van uw verhuizing. Wij ontzorgen u voor, tijdens en na de verhuizing, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuizing te plannen. Ontdek waarom wij de betrouwbare keuze zijn voor verhuizingen in Den Haag, het Westland en daarbuiten.

 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver
 • 10
  “Ze waren fantastisch gratis dozen en goedkoop.”
  Marga Meuwsen
 • 10
  Verhuizing verliep vlot en netjes, plezierige samenwerking
  Annelies Van den Beukel-Crielaard
 • 10
  Snel, prettige mensen in omgang
  Anoniem
 • 10
  Goede afspraken gemaakt, pittig tempo, netjes
  Helma
 • 10
  Snelheid, ervaring, meedenken in oplossingen, humor
  Scholten
 • 10
  Kwamen mooi op tijd. Komen afspraken na. Snel en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Geen stress gehad.
  Michelle

Binnen 1 dag verhuisd voor slechts €499, all-in!

Verhuizen hoeft niet duur te zijn als u het slim aanpakt. Wij kunnen u helpen met diverse diensten waardoor u verhuizen slim en in een kort tijdsbestek kunt aanpakken. Of het nu gaat om zakelijke verhuizingen, internationale verhuizingen of dat u gaat verhuizen in Den Haag zelf; wij verzekeren u dat u met het team van Verhuisbedrijf TVB altijd goedkoop kunt verhuizen in Den Haag en omstreken. Vraag gerust naar onze tarieven.