TVB Kwaliteitsverhuizers
is het verhuisbedrijf in
omgeving van het Westland

TVB Kwaliteitsverhuizers

Met onze jarenlange ervaring, zorgvuldigheid en opgeleide kwaliteitsverhuizers bieden wij een professionele verhuisservice tegen een messcherpe prijs.

Wij zorgen voor volledige ontzorging tijdens uw verhuizing. Ons team denkt oplossingsgericht en maakt gebruik van moderne materialen. Als gecertificeerd verhuisbedrijf met alle vereiste documenten staan wij garant voor een vlekkeloos verloop. Bovendien hebben wij een EURO-vergunning, waardoor we goederenvervoer in heel Europa kunnen uitvoeren. Onze voertuigen zijn de nieuwste, zeer schone EURO-voertuigen.

Onze uitstekend opgeleide kwaliteitsverhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Wij voldoen aan alle eisen en regelgeving van beroepsgoederenvervoer, en onze EURO-vergunning getuigt van onze vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.

Een zorgeloze verhuizing zonder stress, waarbij u tijd en energie bespaart. U kunt vertrouwen op onze betrouwbare en professionele verhuisservice, die zorgt voor een voorspoedig verloop van uw verhuizing. Wij ontzorgen u voor, tijdens en na de verhuizing, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhuizing te plannen. Ontdek waarom wij de betrouwbare keuze zijn voor verhuizingen in Den Haag, het Westland en daarbuiten.

 • 9
  Geen gezeur, niet lullen maar poetsen.
  Van Mil
 • 9
  Prima gegaan, met zorg verhuisd voor een redelijke prijs.
  W. Romberg
 • 10
  Voor het eerst hebben wij een verhuisbedrijf ingeschakeld voor onze verhuizing. Binnen een halve dag was alles ingepakt, verhuisd en weer uitgepakt. Super snel, vriendelijke mannen en praktisch ingesteld. Echt een aanrader!
  Visser-de Jong
 • 10
  Het voldoet aan alle verwachtingen
  Ans Boshuizen
 • 10
  Prima contact gehad, en alle afspraken zijn netjes en tijdig nagekomen. De verhuizing verliep soepel zonder moeilijk te doen over onverwachte complicaties. Kortom, een aanrader.
  Richard
 • 10
  Ontzettend aardige hardwerkende verhuizers. Supernetjes en zorgvuldig en lekker snel. En nog gezellig ook. Ik kan ze echt van harte aanbevelen.
  Grietje Boers
 • 9
  Het was suoer snel en vriendelijke mensen en de prijs was echt de goedkoopste.
  Nieuwenhuijse
 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Prettig contact, niet lullen maar werken. Fijn bedrijf met ervaren mannen.
  Marja Van Oudenaarden

Binnen 1 dag verhuisd voor slechts €499, all-in!

Verhuizen hoeft niet duur te zijn als u het slim aanpakt. Wij kunnen u helpen met diverse diensten waardoor u verhuizen slim en in een kort tijdsbestek kunt aanpakken. Of het nu gaat om zakelijke verhuizingen, internationale verhuizingen of dat u gaat verhuizen in Den Haag zelf; wij verzekeren u dat u met het team van Verhuisbedrijf TVB altijd goedkoop kunt verhuizen in Den Haag en omstreken. Vraag gerust naar onze tarieven.