Erkend verhuisbedrijf Delft

Uw Partner in Stressvrije Verhuizingen

Bent u van plan om te verhuizen in of naar Delft of heeft u besloten om deze streek te verlaten? Verhuisbedrijf TVB is een erkend verhuisbedrijf dat u hierbij uitstekend kan helpen. Wij zijn een verhuisbedrijf dat al een geruime tijd actief is in Delft en omgeving. Verhuisbedrijf TVB is in deze regio dan ook een bekende naam op dit gebied. We hebben al voor zeer veel particulieren en bedrijven uit deze regio de verhuizing verzorgd. Verhuisbedrijf TVB staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid. We beschikken over de meest moderne transportmiddelen en materialen om uw verhuizing naar uw nieuwe locatie of naar een eventuele opslag tot in de puntjes te regelen. U kunt de zorg van een verhuizing in, vanuit of naar Delft dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

De vakkundige verhuizers van TVB staan voor u klaar als u een erkend verhuisbedrijf in Delft zoekt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze veelzijdige verhuisservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 070-3097250 of 06-22457930.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

De veelzijdige verhuisservice van TVB Verhuizingen Delft

De vakmensen van TVB Verhuizingen kunnen u ontzorgen met een zeer veelzijdige verhuisservice. We kunnen u uiteraard helpen met het transporteren van uw spullen van uw oude locatie naar uw nieuwe vestigingsplaats maar we kunnen ook een flinke stap meer voor u zetten. Als u gebruik maakt van onze uitgebreide verhuisservice, kunnen we alle zorg op dit gebied voor u wegnemen. We kunnen u bijvoorbeeld ontzorgen door ook de montage werkzaamheden, het inpakken van spullen en het aansluiten van apparaten op ons te nemen. Wij begrijpen immers dat er bij een verhuizing veel van dit soort werkzaamheden komen kijken en dat niet iedereen in de gelegenheid is om dit soort klussen zelf op te pakken.

 

 • Erkende verhuisservice Delft
 • Professionele verhuisservice tegen concurrerende tarieven
 • Extra service inbegrepen
 • Vrijblijvende en scherpe prijsopgave op maat

 

Vakkundige TVB verhuizers voor verhuizingen in Delft

Bij een verhuizing wilt u kunnen vertrouwen op een verhuisbedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt. Voor verhuizingen in Delft kunt u hiervoor uitstekend bij de Vakkundige TVB verhuizers terecht. Wij van TVB Verhuizingen denken graag met u mee over de best mogelijke oplossingen. Onze verhuizers zijn uitstekend opgeleid en beschikken over zeer veel ervaring. Wij behandelen uw spullen met de grootst mogelijke zorg. Dit is dan ook precies de reden dat TVB Verhuizingen in Delft en wijde omgeving worden gezien als dé kwaliteitsverhuizers. Kies voor kwaliteit als u zuinig bent op uw spullen.

 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Verhuizen na 32 jaar, we voelden ons bijzonder onervaren, maar TVB heeft ons heel goed geholpen. Goed in kontakt en afspraken maken. Dozen te weinig? Na een telefoontje werden er snel meer gebracht. Op de dag zelf ging alles heel vlot. Je merkt aan alles dat deze mannen al lang samenwerken, het verliep allemaal heel vlot. Na het uitpakken van alle dozen zijn deze ook weer keurig opgehaald, en dat op 140 km! Komplimenten! Een bedrijf om door te geven.
  Met vriendelijke groet, Nelleke van Splunder
  Nelleke van Splunder
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver