Erkend verhuisbedrijf Delft

Uw Partner in Stressvrije Verhuizingen

Bent u van plan om te verhuizen in of naar Delft of heeft u besloten om deze streek te verlaten? Verhuisbedrijf TVB is een erkend verhuisbedrijf dat u hierbij uitstekend kan helpen. Wij zijn een verhuisbedrijf dat al een geruime tijd actief is in Delft en omgeving. Verhuisbedrijf TVB is in deze regio dan ook een bekende naam op dit gebied. We hebben al voor zeer veel particulieren en bedrijven uit deze regio de verhuizing verzorgd. Verhuisbedrijf TVB staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid. We beschikken over de meest moderne transportmiddelen en materialen om uw verhuizing naar uw nieuwe locatie of naar een eventuele opslag tot in de puntjes te regelen. U kunt de zorg van een verhuizing in, vanuit of naar Delft dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

De vakkundige verhuizers van TVB staan voor u klaar als u een erkend verhuisbedrijf in Delft zoekt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze veelzijdige verhuisservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 070-3097250 of 06-22457930.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

De veelzijdige verhuisservice van TVB Verhuizingen Delft

De vakmensen van TVB Verhuizingen kunnen u ontzorgen met een zeer veelzijdige verhuisservice. We kunnen u uiteraard helpen met het transporteren van uw spullen van uw oude locatie naar uw nieuwe vestigingsplaats maar we kunnen ook een flinke stap meer voor u zetten. Als u gebruik maakt van onze uitgebreide verhuisservice, kunnen we alle zorg op dit gebied voor u wegnemen. We kunnen u bijvoorbeeld ontzorgen door ook de montage werkzaamheden, het inpakken van spullen en het aansluiten van apparaten op ons te nemen. Wij begrijpen immers dat er bij een verhuizing veel van dit soort werkzaamheden komen kijken en dat niet iedereen in de gelegenheid is om dit soort klussen zelf op te pakken.

 

 • Erkende verhuisservice Delft
 • Professionele verhuisservice tegen concurrerende tarieven
 • Extra service inbegrepen
 • Vrijblijvende en scherpe prijsopgave op maat

 

Vakkundige TVB verhuizers voor verhuizingen in Delft

Bij een verhuizing wilt u kunnen vertrouwen op een verhuisbedrijf dat u zoveel mogelijk ontzorgt. Voor verhuizingen in Delft kunt u hiervoor uitstekend bij de Vakkundige TVB verhuizers terecht. Wij van TVB Verhuizingen denken graag met u mee over de best mogelijke oplossingen. Onze verhuizers zijn uitstekend opgeleid en beschikken over zeer veel ervaring. Wij behandelen uw spullen met de grootst mogelijke zorg. Dit is dan ook precies de reden dat TVB Verhuizingen in Delft en wijde omgeving worden gezien als dé kwaliteitsverhuizers. Kies voor kwaliteit als u zuinig bent op uw spullen.

 • 9
  Geen gezeur, niet lullen maar poetsen.
  Van Mil
 • 9
  Prima gegaan, met zorg verhuisd voor een redelijke prijs.
  W. Romberg
 • 10
  Voor het eerst hebben wij een verhuisbedrijf ingeschakeld voor onze verhuizing. Binnen een halve dag was alles ingepakt, verhuisd en weer uitgepakt. Super snel, vriendelijke mannen en praktisch ingesteld. Echt een aanrader!
  Visser-de Jong
 • 10
  Het voldoet aan alle verwachtingen
  Ans Boshuizen
 • 10
  Prima contact gehad, en alle afspraken zijn netjes en tijdig nagekomen. De verhuizing verliep soepel zonder moeilijk te doen over onverwachte complicaties. Kortom, een aanrader.
  Richard
 • 10
  Ontzettend aardige hardwerkende verhuizers. Supernetjes en zorgvuldig en lekker snel. En nog gezellig ook. Ik kan ze echt van harte aanbevelen.
  Grietje Boers
 • 9
  Het was suoer snel en vriendelijke mensen en de prijs was echt de goedkoopste.
  Nieuwenhuijse
 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Prettig contact, niet lullen maar werken. Fijn bedrijf met ervaren mannen.
  Marja Van Oudenaarden