Erkend verhuisbedrijf de Lier

Uw Partner in Stressvrije Verhuizingen

Bent u op zoek naar een erkend verhuisbedrijf dat werkzaam is in De Lier of omgeving? Dan bent u bij Verhuisbedrijf TVB aan het juiste adres. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat al jarenlang actief is in De Lier en wijde omgeving.

We hebben al zeer veel particulieren en bedrijven geholpen met het verhuizen van hun inboedel. Verhuisbedrijf TVB staat voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en zorgvuldigheid. We hebben de beschikking over de meest moderne materialen en transportmiddelen om uw spullen met zorg naar de nieuwe locatie, of een eventuele opslag, te brengen. U kunt de zorg van een verhuizing met een gerust hart aan ons overlaten!

Verhuisbedrijf TVB staat voor u klaar als u een erkend verhuisbedrijf in De Lier zoekt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze veelzijdige verhuisservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 070-3097250 of 06-22457930.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

Verhuisbedrijf TVB, uw veelzijdige verhuisservice in De Lier

Verhuisbedrijf TVB biedt een veelzijdige verhuisservice voor particulieren of bedrijven die naar een nieuwe locatie in De Lier verhuizen of juist de intentie hebben om deze streek te verlaten. Uiteraard staan we voor u klaar om uw spullen te vervoeren maar we kunnen ook volledig ontzorgen door een flinke stap extra voor u te zetten. We kunnen de hele verhuizing op ons nemen door ook de montage werkzaamheden, het inpakken van spullen en het aansluiten van apparaten voor u te verzorgen. Al deze werkzaamheden voeren we uit tegen een scherp tarief.

 • Erkend verhuisbedrijf in De Lier
 • Professionele verhuisservice tegen concurrerende tarieven
 • Extra service inbegrepen
 • Vrijblijvende en scherpe prijsopgave op maat

 

TVB Verhuizers voor hulp bij verhuizing in De Lier

Waarom u het beste de TVB Verhuizers kunt benaderen voor hulp bij een verhuizing in De Lier is eenvoudig uit te leggen. We hebben zeer veel ervaring en vakmanschap op het gebied van verhuizingen. We denken graag met u mee over de best mogelijke oplossingen en geen uitdaging is ons te groot. Onze uitstekend opgeleide verhuizers behandelen uw spullen met de grootst mogelijke zorg en zorgen ervoor dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Het is dan ook niet voor niets dat we in De Lier en wijde omgeving worden gezien als dé kwaliteitsverhuizers. Kies voor kwaliteit als u zuinig bent op uw spullen.

 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver
 • 10
  “Ze waren fantastisch gratis dozen en goedkoop.”
  Marga Meuwsen
 • 10
  Verhuizing verliep vlot en netjes, plezierige samenwerking
  Annelies Van den Beukel-Crielaard
 • 10
  Snel, prettige mensen in omgang
  Anoniem
 • 10
  Goede afspraken gemaakt, pittig tempo, netjes
  Helma
 • 10
  Snelheid, ervaring, meedenken in oplossingen, humor
  Scholten
 • 10
  Kwamen mooi op tijd. Komen afspraken na. Snel en gingen zorgvuldig met onze spullen om. Geen stress gehad.
  Michelle