Tijdelijke of langdurige opslag: veilig en vertrouwd.

Bij TVB Kwaliteitsverhuizers kan eenvoudig uw inboedel tijdelijk of langdurig worden opgeslagen. Is de oplevering van uw nieuwe woning vertraagd of wordt er juist sneller opgeleverd? Wij bieden oplossingen op maat. Ook wanneer u tijdelijk in het buitenland verblijft kan het praktisch zijn om opslag te huren. Vaak gaat uw inboedel niet mee en is te waardevol om weg te gooien. Sla uw goederen daarom veilig en vertrouwd op bij TVB Kwaliteitsverhuizers!

IMG
20140801_171922

Opslag voor lange en korte termijn.

Zoekt u een voordelige oplossing voor de (tijdelijke) opslag van inboedel, meubels, auto, motor of boot? Dan bent u bij TVB Kwaliteitsverhuizers zeker op het juiste adres. Bij ons kunt u uw goederen opslaan met de zekerheid dat het veilig staat tegen inbraak, diefstal, brand en ongedierte. Een prettig gevoel! De inboedel of goederen kunnen opgeslagen worden in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij indien gewenst aan huis laden, zodat uw goederen niet overgeladen hoeven te worden in onze loods. Hierdoor blijven uw spullen onbeschadigd en kunt u alles met een gerust hart bij TVB Kwaliteitsverhuizers opslaan.

Extra beveiligde mini-opslag.

Speciaal voor een kleinere hoeveelheid goederen heeft TVB  een aantal stalen opslagcontainers ontwikkeld met drie separate opslagcompartimenten. De ruimte omvat 10 kubieke meter en is apart toegankelijk en afsluitbaar. Ideaal voor opslag van bijvoorbeeld persoonlijke goederen, waardevolle zakelijke spullen of archieven.

Diensten