Verhuisbedrijf Monster

Verhuisbedrijf in Monster; optimale en soepele verhuizingen in en rond Monster

Een verhuizing in Monster kan aardig wat werk met zich meebrengen. Zeker wanneer u eigenlijk nu pas inziet hoeveel spullen u verzameld heeft door de jaren heen. Als verhuisbedrijf in Monster staan we klaar om u professioneel en daadkrachtig verder te helpen. Wij zijn aanpakkers, geen praters. Bij ons kunt u erop rekenen dat uw verhuizing in goede banen geleid wordt, waarbij u altijd zelf kiest wat u aan ons uitbesteedt en wat u zelf doet. Daarmee kunnen we altijd zorgen voor de perfecte verhuizing. Ook wanneer dit een verhuizing vanuit Monster naar het buitenland is of wanneer het gaat om het verhuizen van een compleet bedrijf. Sterker nog, we hebben zelfs complete scholen verhuisd naar een nieuw pand.

Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u vandaag nog een prijsvoorstel op maat ontvangen van het grootste verhuisbedrijf in Monster en omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via de website.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

Wat kunnen wij voor u betekenen als verhuisbedrijf in Monster?

Bij een verhuizing in Monster moet veel geregeld worden. Als professioneel verhuisbedrijf staan wij klaar om u verder te helpen. U bepaalt daarbij helemaal zelf wat wij voor u doen en wat u zelf doet. U kunt ervoor kiezen om alles aan ons uit te besteden. Wij demonteren dan alles in uw huidige woning en pakken uw spullen in verhuisdozen in, om deze vervolgens naar de volgende woning te verhuizen. Daar monteren we alles weer en pakken de verhuisdozen uit. Zeker voor seniorenverhuizingen is dit een aantrekkelijk idee, omdat de bewoner dan direct thuis kan komen in de volgende woning. We stellen zelfs de televisie voor u in!

Wilt u zelf aan de slag met het inpakken en demonteren, bijvoorbeeld om het overzicht te behouden of om te besparen op de kosten? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht. Aangezien we van tevoren altijd eerst bij u langskomen, is er meer dan genoeg ruimte om te overleggen en samen een plan van aanpak op te stellen. Heel ons team wordt altijd direct op de hoogte gebracht, zodat iedereen bekend is met de planning. Praktisch, want dit draagt bij aan een spoedige en makkelijke verhuizing.

 

Het verhuisbedrijf in Monster; ook voor uw transporten

Als verhuisbedrijf in Monster hebben wij het team, de kennis en de EURO-voertuigen om alle mogelijke transporten voor u te regelen. Dat betekent dat u ons ook in kunt schakelen wanneer u bijvoorbeeld vervoer nodig heeft van een compleet archief, een kluis of een vleugel die u gekocht of verkocht heeft. U kunt ons altijd inschakelen voor elk mogelijk transport; grote en kleine transporten en vervoer binnen Nederland én transport naar het buitenland. Met onze expertise en flexibiliteit kunnen we altijd een oplossing vinden voor wat u precies nodig heeft.

 

Gaan wij aan de slag met uw verhuizing in Monster?

Zoekt u een professional voor uw verhuizing in Monster en wilt u zeker weten dat dit verhuisbedrijf in Monster zorgt voor een soepele en betaalbare verhuizing waarbij u zelf nergens omkijken naar heeft? Schakel ons dan vandaag nog in. U kunt direct contact met ons opnemen zodat we u direct kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u weten wat de geschatte kosten zijn voor uw verhuizing in of rond Monster? Vraagt u dan een vrijblijvende offerte aan via de website; dit geldt ook voor andere transporten. Zo komt u er binnen korte tijd achter waarom wij het grootste verhuisbedrijf in de regio zijn. Uw verhuizing en transporten zijn bij ons altijd in vertrouwde handen.

 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Verhuizen na 32 jaar, we voelden ons bijzonder onervaren, maar TVB heeft ons heel goed geholpen. Goed in kontakt en afspraken maken. Dozen te weinig? Na een telefoontje werden er snel meer gebracht. Op de dag zelf ging alles heel vlot. Je merkt aan alles dat deze mannen al lang samenwerken, het verliep allemaal heel vlot. Na het uitpakken van alle dozen zijn deze ook weer keurig opgehaald, en dat op 140 km! Komplimenten! Een bedrijf om door te geven.
  Met vriendelijke groet, Nelleke van Splunder
  Nelleke van Splunder
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver