Verhuisbedrijf Wateringen

Verhuisbedrijf Wateringen; wanneer uw verhuizing soepel moet verlopen

Een verhuizing in Wateren is vaak een spannend moment waar bijzonder veel bij komt kijken. Pas tijdens een verhuizing weet u hoeveel spullen u eigenlijk heeft. En het merendeel van uw bezittingen moet vaak direct mee naar de volgende woning. Als verhuisbedrijf in Wateringen staan wij klaar om u professioneel en snel te helpen. Bij ons kunt u erop rekenen dat uw verhuizing van en naar Wateringen soepel verloopt. Wij hebben een team met kwaliteitsverhuizers en we kijken graag naar hoe we u het beste kunnen helpen, zodat we u altijd service op maat kunnen verlenen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u direct de beschikbaarheid controleren, om te zien of wij u kunnen helpen bij uw verhuizing in Wateringen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op, zodat we direct kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen.

Stappenplan verhuizing

Contact opnemen

Planning maken

Inpakken & verhuizen

Tevreden klant

Vraag nu een gratis verhuisofferte aan

Gaat u verhuizen en zoekt u een betaalbaar verhuisbedrijf? Wij helpen u graag. Ontdek onze diensten, mogelijkheden en kosten door een gratis verhuisofferte. Kies voor efficiëntie en schakel een professionele verhuizer in. Geen zware dozen tillen of meubels demonteren, alles wordt vakkundig geregeld.

Wat kunt u verwachten van ons verhuisbedrijf in Wateringen?

Als professionele verhuizers in Wateringen kunnen we u helpen bij elke stap van de verhuizing. Sterker nog, u kunt letterlijk de hele verhuizing aan ons overlaten wanneer u dit wilt. Wij komen van tevoren altijd langs om een inschatting te maken over het volume dat verhuisd moet worden. Ook kijken we naar speciale bezittingen, zoals piano’s andere kostbare of gevoelige voorwerpen die mee moeten. Aan de hand hiervan maken wij een planning, waarbij het volledige team altijd op de hoogte is van wat er moet gebeuren. Dit is ook het moment waarop we u een prijsvoorstel kunnen doen.

U bepaalt zelf hoeveel u uit handen wilt geven. Wilt u zelf de verhuisdozen inpakken en klaarzetten bij de deur? Wilt u ook de spullen zelf uitpakken in de nieuwe woning? Dat kan, maar u kunt er ook voor kiezen om de complete demontage en montage aan ons over te laten. Wij kunnen zelfs uw verhuisdozen voor u inpakken en uitpakken.

 

Geldt die verhuizing in Wateringen alleen voor particulieren?

Wanneer we zeggen dat we kwaliteitsverhuizers zijn, dan menen we dat ook echt. U kunt ons niet alleen inschakelen voor particuliere verhuizingen. In het verleden hebben wij ook complete bedrijven verhuisd, archieven op een nieuwe plek ondergebracht en volledige scholen naar een nieuw pand verhuisd. Zelfs voor het transport van kleine of zeer grote vrachten kunt u ons inschakelen. Van Wateringen naar het buitenland of een andere plek in Nederland, of juist andersom. Met ons grote werkgebied én onze expertise weet u zeker dat u altijd op ons kunt rekenen wanneer iets vervoerd of verhuisd moet worden.

 

De nadruk ligt op gemak voor al onze klanten

Wanneer u een verhuizing in Wateringen door ons laat regelen, dan zorgen wij er vooral voor dat het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt wordt. Bijvoorbeeld door duidelijke afspraken te maken en deze altijd na te komen, én ervoor te zorgen dat u zelf precies weet wat er gebeuren gaat. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een professionele houding. Niet alleen tegenover uw bezittingen, maar ook tegenover uw gezin zodat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt voor iedereen die hierbij betrokken is. Tijdens de drukke periode is dat vaak meer waard dan u denkt.

Wilt u ons verhuisbedrijf in Wateringen inschakelen voor een particuliere of zakelijke verhuizing en wilt u graag direct weten wat wij voor u kunnen betekenen en aan welke prijzen u moet denken? Dan neemt u gewoon vandaag nog contact met ons op, zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen. U kunt er ook voor kiezen om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen via de website, zodat we u direct van een prijs op maat kunnen voorzien.

 • 10
  Ik ben vaak verhuisd maar de verhuizing met het team van Ton was de beste ervaring ooit. Goede betrouwbare service en een prettig verhuis team, fijne kerels. Bedankt Ton en team!!
  Mabel Meurs
 • 10
  De hele verhuizing is voorspoedig gegaan. Duidelijke offerte en de gemaakte afspraken werden allemaal nagekomen. Fijne, klantvriendelijke houding van alle medewerkers. Top bedrijf!
  Anne-Marie
 • 10
  Alles is netjes en vlot verlopen, contact verliep ook keurig.
  Bongaards
 • 10
  Alles was goed verzorgd en is op tijd en netjes geregeld. Ik ben erg tevreden over de verhuizing.
  Roel Kuijper
 • 10
  Hele goed service vriendelijk en fijn personeel.
  Moeilijkheid was om een vast stapelbed te demonteren en te monteren, geen probleem.
  Roel Kuijper
 • 10
  Alles is vlot en naar verwachting verlopen.
  Jorien van Driel
 • 10
  Verhuizen na 32 jaar, we voelden ons bijzonder onervaren, maar TVB heeft ons heel goed geholpen. Goed in kontakt en afspraken maken. Dozen te weinig? Na een telefoontje werden er snel meer gebracht. Op de dag zelf ging alles heel vlot. Je merkt aan alles dat deze mannen al lang samenwerken, het verliep allemaal heel vlot. Na het uitpakken van alle dozen zijn deze ook weer keurig opgehaald, en dat op 140 km! Komplimenten! Een bedrijf om door te geven.
  Met vriendelijke groet, Nelleke van Splunder
  Nelleke van Splunder
 • 10
  Een beter verhuisbedrijf ga je waarschijnlijk niet vinden. Alles is soepel en snel verlopen, niks is kapot gegaan en een zorgeloze verhuizing is een feit.
  Dennis Gaemers
 • 10
  Goede communicatie, top verhuizers, geen schade en alles netjes en snel overgebracht
  Fleur Van Dam
 • 9
  Blij zo opgewekt werken
  Heuver