Kleine Transportjes

De Vleugel of Piano

De emotionele waarde van een vleugel is voor de eigenaar vaak even hoog als de werkelijke waarde. Het transport dient daarom met de grootst mogelijke zorg te geschieden en is zeker net zo belangrijk als het stemmen en het onderhoud.

Ons deskundig en in eigen bedrijf opgeleid personeel is zeer ervaren en vertrouwd met het verhuizen van vleugels. Wij demonteren uw vleugel vakkundig op een speciale, door ons zelf ontwikkelde, transport-slede met dekens en banden.  Er wordt dus NIET geschroefd of geboord in uw vleugel. Uiteraard monteren wij uw vleugel weer op de leverlocatie en zetten hem weer netjes speelklaar op de juiste plek. Zo kunt u direct weer zorgeloos spelen op uw vleugel.

e320f42b-9a52-4009-a542-5197bc658bd2
IMG-20170623-WA0007

De Kluis

Het verhuizen van een kluis is uitdagende logistieke klus. Kluizen zijn vaak uit veiligheidsoverwegingen ingebouwd of verankerd en afhankelijk van de omvang kunnen ze wel honderden kilo’s wegen. Als u een kluis(-systeem) wilt verhuizen heeft u professioneel gereedschap nodig en technici die de kluis vakkundig kunnen verplaatsen.

De kleine klussen met onze verhuislift

Met een verhuislift van TVB Kwaliteitsverhuizers zijn al uw bezittingen snel, veilig en met minimale inspanning binnen een mum van tijd verhuisd, omhoog of omlaag gelift. Ook als u slechts 1 bank, wasmachine of antiek erfstuk veilig wilt laten liften bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuislift wordt altijd bemand door een zeer ervaren operator, die naast het bedienen van de verhuislift die wij verhuren ook meewerkt als verhuizer. Natuurlijk is dit gewoon bij de prijs inbegrepen, net als de BTW.

Diensten