Kantoorverhuizingen uitgevoerd door professionals

Gaat u binnenkort met uw bedrijf van kantoorpand wisselen? Dan zijn er een aantal zaken die u goed moet regelen: uw inboedel moet op de juiste wijze worden ingepakt, het vervoer moet zorgvuldig worden uitgevoerd en uw spullen moeten weer netjes worden uitgepakt en op de juiste plek worden geplaatst. Van zware bureaus tot telefoons, met ons aan uw zijde bent u gegarandeerd van een aangename kantoorverhuizing.

Wij plannen uw verhuizing geruime tijd vooraf zodat u op de hoogte bent van hoe de gehele verhuizing zal worden uitgevoerd. In de planning staat waar en wanneer de inboedel wordt opgehaald en op welk tijdstip u het op de nieuwe locatie kunt verwachten. Deze planning houden wij gedurende de verhuizing strak aan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Efficiëntie en snelheid, het is waar wij voor staan.

tvb 1
unnamed

Kantoorverhuizingen voor een normale prijs

Het is niet nodig om diep in de buidel te tasten voor een kwalitatief goede verhuizing. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen wij u voor een voordelig bedrag een uitstekende verhuizing bieden. Met een team van zeer gemotiveerde verhuizers houden wij tijdens het inladen altijd een hoog tempo aan. Vervolgens rijden wij zorgvuldig en netjes naar uw nieuwe locatie. Wij houden altijd rekening met uw eigendommen en zullen netjes en rustig naar het nieuwe kantoorpand rijden.

Ons team bestaat uit sterke verhuizers die iedere klus aankunnen. Onze ruime ervaring met het uitvoeren van kantoorverhuizingen voor kleine en grote ondernemingen heeft ons de juiste ervaring opgeleverd. Wij kunnen de kantoorverhuizing volledig van A tot Z voor u uitvoeren en ervoor zorgen dat u zeker tevreden zult zijn met uw verhuizing.

Maak van uw verhuizing geen probleem

Een verhuizing gaat gepaard met veel verschillende zaken, alles moet goed worden geregeld om zeker te zijn dat alles op de juiste locatie terecht komt. Bij de kantoorverhuizing nemen wij deze taken volledig uit handen zodat u uw aandacht kunt richten op uw onderneming. Wij zullen u constant op de hoogte houden van de status van uw verhuizing. Wanneer u ons uw verhuizing laat regelen bent u verzekerd van een geweldige verhuizing en zult u tijdens de gehele verhuizing geen enkel probleem ondervinden.

Niet direct klaar om uw inboedel weer te installeren? In dat geval kunnen wij de inboedel ook tijdelijk in onze opslag plaatsen. Wanneer u klaar bent om uw nieuwe kantoor te installeren bezorgen wij alles netjes op het aangegeven adres.

Diensten